16. 6. 2024   |   svátek má Zbyněk
 

Výživová poradna › Uzené na medu s česnekem

Název Množství a jednotka
maso krkovička uzená 300 g
med 1 lžíce
cibule 1/2 ks
česnekové plátky 2 stroužky
tuk 1 lžíce

oběd
Porce: 2
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme. Krkovičku potřeme medem a na pánvi opečeme. Vedle opékáme na proužky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Hotovou krkovičku posypeme opečenou cibuli a česnekem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Pórkový krém

Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept

RECEPTY

Těstoviny s brokolicí a sýrem

Postup: Brokolici si uvaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a propláchneme... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová "zahradnická roláda"

Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept

RECEPTY

Telecí ragů s mrkví a hráškem

Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolová polévka s houbami

Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Zámek Zábřeh

Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...